Dette arrangement findes ikke længere

TILMELDING

Hvis du har problemer med din tilmelding er du altid velkommen til at kontakte os pr. mail ka@scenekunstskolen.dk

Declan Donellan Shakespeare Work shop

Den 2. og 3. august har vi i samarbejde med Hamlet scenen en Shakespeare workshop med dette års modtager af den ærefulde internationale teaterpris den Gyldne Løve -instruktøren Declan Donellan. 

Gå ikke glip af chancen for at arbejde med denne førende teaterkapacitet, som udover at have instrueret Shakespeare forestillinger over det meste af verden også er forfatter til 'The Actor and the Target'. Tilmelding her: SHAKESPEARE på Hamletscenen

Ifm. work shoppen er der mulighed for at opleve Declan Donellans seneste produktion 'Measure for Measure' på Hamletscenen. Billetter og information

Brugerdreven filmproduktion

Skal du erobre filmens virkemidler?

– og vil du udvikle din formidlingspraksis og engagere børn og unge?

Den Danske Scenekunstskole udbyder for første gang i samarbejde med UCSJ og Station Next et nyt filmfagligt udviklingsforløb - Brugerdreven filmproduktion - et modul (10 ECTS) under Diplomuddannelsen i formidling af kunst og kultur for børn og unge.  

Med adgang til filmens værksteder og værktøjer, under kyndig vejledning af professionelle filmfolk vil du komme til at arbejde med film som kunst og formidling, og arbejde med at inddrage tilgangene og værktøjerne i din undervisning og formidling.

Internat: 07.10-08.10, 28.10-29.10 & 18.11-20.11

Læs mere her
 

KERSTIN ANDERSON UDNÆVNT TIL LEDER AF DEN DANSKE SCENEKUNSTSKOLES EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE

Kerstin Anderson tiltræder som leder af Den Danske Scenekunstskoles efter- og videreuddannelser den 1. januar 2016. Kerstin overtager ledelsen af to velfungerende afdelinger i hhv. Odsherred og København. Læs mere her.